Wednesday, June 9, 2010

clubul ilustratorilor prezinta arca lui noe


Cum te-ai obisnuit deja, o data pe an Clubul Ilustratorilor invita publicul in Bookatarie, oferind tuturor ocazia de a vizita laboratorul, atelierul, bucataria de povesti. Anul acesta vor deschide Arca lui Noe, cu toate specimenele (de hartie) salvate din potopul vietii cotidiene.
Pentru ca toate povestile lumii au cel putin o trasatura comuna in inventarul lor de personaje. In toate cartile, intotdeauna exista niste personaje care apar peste tot: Animalele. Lupii, iepurii, ursii, serpi, maimutele, pisicile si cainii, pasarile de tot felul, chiar si pestii si insectele. Tot ce traieste pe pamant, in aer sau in apa, in lumea reala sau cea imaginara, animale reale, fantastice sau demult disparute. Toate animalele copilariei, creaturile viselor sau cosmarelor noastre. Nu exista ilustrator sa nu intalneasca in cale acest subiect, si nici un cititor care sa „vada”povestea fara ele.

Asa ca le gasesti pe toate in Arca lui Noe, pe 11 iunie ora 18.00  la vernisajul expozitiei la D gallery, str. Th Burada nr 12.