Wednesday, April 14, 2010

SAMBATA SONORA ANIVERSARE 1 an pe orbita!

Paal Nilssen-Love si Ken Vandermark, solo


miercuri 14/04, ora 20 la CNDB

Totul este in in-TON-atie

Klang de improvizatie free jazz sau ideea de a invita unul, si in final doi performeri dintre cei mai tehnici interpreti de muzica la instrumente clasice din lumea noastra vest-europeana si americana, la aniversarea de 1 an de SAMBATA SONORA. MIERCURI in Sala Ronda de la CNDB. Rationament:
absorbit de forma, apartenenta la un curent nordic de free jazz este pentru Paal Nilssen Love motivatia de a intra cu rapiditate si claritate in mecanica reziduurilor bogate in paroxism, sincope si, in mod paradoxal, calm pe perioada a ceea ce se numeste o sesiune de improvizatie.
Ken Vandermark (Chicago) l-a intalnit pe Paal pentru astfel de concerte pe scene dedicate muzicii experimentale. SAMBATA SONORA poate face parte dintr-o astfel de scena participand la invitarea acestor doi muzicieni in RO? Aniversarea e raspunsul!
Instrumente:
Percutie: Paal Nilseen Love/NO
Saxofon: Ken Vandermark/US


Pret bilet 10/15 lei

http://sambatasonora.blogspot.com/

Paal Nilssen-Love si Ken Vandermark sunt invitati in Romania de Asociatia JADD: concert in duo la Control Club pe 13/04 si la Muzeul Brukenthal din Sibiu pe 15/04.Eveniment sprijinit de Ambasada Norvegiei.
Sponsor: Corcova Vineyards
Multumiri grupului REPLACE pentru setul de tobe.


SAMBATA SONORA este un program al asociatiei Jumatatea plina in parteneriat cu CNDB.