Tuesday, April 20, 2010

Ping Pong Pop Up Shop

PING PONG POP UP SHOP
24 aprilie 2010, orele 13-20
la ParadisGaraj
Str Batistei 20


Ping Pong Shop este un magazin on line de obiecte de colectie, alese cu grija de doi tineri artisti. Carti postale, aparate de fotografiat, scrumiere, bibelouri, telefoane cu disc, haine, obiecte de design interior, apropape orice poate fi gasit pe magazinul on line. 


Dincolo de motivatia unui venit paralel cei doi sunt fericiti ca pot da noi sanse unor obiecte pe care lumea nu le apreciaza la adevarata lor valoare: “Intr-o lume in care produsele noi sunt tot mai prost facute si uzura lor este mai rapida decat perioada in care lumea se poate atasa de ele, o lume in care totul devine virtual (muzica, literatura, comunicare etc) noi alegem cu grija obiecte care merita mai multa atentie si chiar pot fi iubite!”. Ping Pong Shop vinde obiecte produse oricand intre 1920 si 1990.


PING PONG POP UP SHOP apare o data pe luna in locatii diferite din Bucuresti. Urmariti-i pe pagina de facebook si pe twitter pentru a vedea cand si unde e urmatoarea aparitie.
“Tocmai pentru ca propunem obiecte de colectie care exceleaza prin forma si materialitatea lor, ni se pare esential sa oferim cumparatorilor sansa unei experiente directe a potentialei legaturi cu aceste obiecte mai adevarata decat cea mijlocita de internet.”


Printre produsele deosebite vandute de Ping Pong Shop au fost telefonul Ericofon (primul telefon ”dintr-o bucata” din lume, produs de Ericsson), un ceas cu afisaj electronic sovietic sau un skateboard romanesc produs la Brasov in anii 80, iar pentru fiecare aparitie offline PING PONG POP UP SHOP promite multe obiecte speciale care nu apar in varianta on line a magazinului. http://pingpongshop.tumblr.com/