Tuesday, March 23, 2010

petrecere de strangere de fonduri pentru Decat o revistaVă aşteptăm vineri, 26 martie 2010, începând cu ora 19:00, în Verde Cafe, la un eveniment Decât o Revistă cu rol dublu: strângem fonduri pentru a acoperi (o parte) din costurile de tipar ale numărului următor şi prezentăm în avanpremieră momente din DoR #2 (pssst, asta înseamnă coperta).
Partea de strângere de fonduri înseamnă o expoziţie cu vânzare a unor imagini din numărul pilot. Vi le prezentăm mai jos:
1. 20 de exemplare din numărul pilot. Din cele 1,500 de exemplare tipărite, mai avem un pachet nedesfăcut, adică 20 de bucăţi. Preţul acestui obiect de colecţie e 50 RON – îl poţi rezerva de pe acum la dor[at]decatorevista.ro.

2. Poster cu coperta numărului pilot. Putem tipări la cerere o imagine A1 (594 × 841 mm), preţ 50 RON. Scrie-ne până miercuri lador@decatorevista.ro.
3. Portrete de politicieni. Realizate de Raluca Popa şi folosite în pictorialul “Toţi oamenii candidaţilor“. Sunt chiar printurile montate pe carton şi folosite la şedinţa foto. Click pe fiecare imagine pentru a identifica personajul. Preţul portretelor (30 x 30 cm) este de 50 RONsau 70 RON. Rezervă-ţi din timp politicianul preferat lador@decatorevista.ro.
4. Produse DoR. Tricouri (40 RON), sacoşe (25 RON), creioane (5 RON). Stickerele şi insignele sunt din partea noastră.