Thursday, February 18, 2010

care a creat un site salvatorTestat pe pielea noastra: oricand ai nevoie de ajutor specializat in tot ce are legatura cu casa/renovare/constructii/reparatii La servicii te scoate din incurcatura!


Inscrie comanda ta pe site, si aproape imediat te vor contacta 3 specialisti si-ti vor face cate o oferta. Partea grozava e ca poti sa vezi profilul fiecaruia si ratingul pe care le-a primit de la alti clienti. 


http://www.laservicii.ro/

Pentru a rezolva problemele legate de locuinta dumneavoastra (de exemplu o teava sparta, o zugraveala, etc...) de cele mai multe ori intrebati prin prieteni sau vecini daca cunosc o persoana serioasa si priceputa pe care sa v-o recomande.

Noi va ajutam sa gasiti prestatorul potrivit, in cel mai scurt timp, si cel mai important, pe cel mai bun dintre cei care se potrivesc cerintelor dumneavoastra.

„La servicii” doreste sa fie o punte de legatura intre clienti si prestatori. „La servicii” este cea mai simpla, rapida si eficienta modalitate de conectare intre client si prestator.Cel mai mult ne intereseaza ca servirea clientilor sa fie ireprosabila. De aceea sunt foarte importante pentru noi istoricul notelor acordate prestatorilor, comentariile si parerile clientilor nostrii. Cu cat avem mai multe astfel de informatii, de la clientii actuali, cu atat clientii nostri viitori vor fi mai siguri de alegerea lor.