Friday, January 8, 2010

care te invita la teatru azi si maine

The Kitchen Shop te invita pe data de 8 ianuarie 2010 ora 20:30 si 9 ianuarie ora 19:00 la piesa de teatru "High Hells", in regia Robertei Stefan, studenta in anul IV in cadrul Universitatii Media Pro.
Bineinteles, piesa se va juca la noi in shop (str.Smardan nr. 30), cu un numar limitat de scaune - 40, oferite de Spazio Studio (str.Smardan nr.27) si cu un ceai fierbinte, de la Bernshutz&Co (str.Smardan nr.30).Pretul unui bilet este de 20 ron.pentru rezervari alex[at]thekitchen.ro

Sinopsis "High Heels"
Georgie este personajul principal al piesei, o tanara din periferia New York-eza care se muta in Boston, locuind intr-un apartament care e situat deasupra apartamentului unui profesor de filosofie, Andrew. Piesa incearca prezentarea a doua lumi extreme, cea a corporatiilor si a high class ului actual, a problemelor de suprainformare si bombardare a fiintei umane cu integrari iluzorii, si lumea de la polul opus, cea neintegrata si disponibila, deschisa spre meditatie si libera. Spectatorul este lasat sa aleaga personajul pe care sa poata miza, toate cele patru personaje aparandu-si zona din care provin.

Georgie este interpretata de Madalina Ghitescu, cunoscuta pentru rolul "
Marilena" din filmul " Marilena de la P7"(2006), regia Cristian Nemescu.

Rolul lui Andrew este interpretat de Andrei Barbu, actor-colaborator la Teatrul de Comedie Bucuresti,Teatrul Nottara Bucuresti.

Edward este interpretat de Catalin Babliuc, actor la Teatrul foarte Mic Bucuresti si la Teatrul National Targoviste.

Lydia este interpretata de Costina Ciuciulica, actor-colaborator la Teatrul National Constanta si la Teatrul National Bucuresti.