Monday, November 23, 2009

care zice bine

asa ca poftim forward la ce zice Sandra Ghitescu:

M-am saturat sa circule numai veninul celor care stau si asteapta sa le pice o solutie din cer. M-am saturat ca toate discutiile despre Romania sa se termine cu “n-avem ce face, politica-i de vina”.
EXISTA OAMENI CARE ACTIONEAZA. Gratis. Oameni care investesc timp si efort sa SCHIMBE CEVA. Pentru ca s-au saturat.

Optimism2009 – proiectul cuiva care s-a saturat de atata pesimism si s-a apucat sa FACA CEVA, o conferinta, deja la a 3a editie.
Pui de compuneri – proiectul cuiva care s-a saturat sa injure sistemul de invatamant si s-a apucat sa FACA CEVA, ajuta peste 20.000 de copii pe luna sa-si dezvolte imaginatia.
Yazee.ro – proiectul cuiva care s-a saturat sa se planga ca nu sprijina nimeni artistii romani si s-a apucat sa FACA CEVA – o baza de date a artistilor si evenimentelor culturale din Romania.
Ginger Group – proiectul cuiva care s-a saturat sa vada cum artisti buni nu sunt bagati in seama in timp ce se promoveaza toate mizeriile si s-a apucat sa FACA CEVA
Decat o Revista – proiectul unor jurnalisti care s-au saturat sa injure mediul de publishing si s-au apucat sa FACA CEVA – o revista adevarata
Hydra Society – proiectul unor oameni care s-au saturat sa mearga la conferinte si sa vada aceiasi 5 speakeri incompetenti si s-au apucat sa FACA CEVA – conferinte altfel si lecturi publice in cluburi.
Circulinar – proiectul unor oameni care s-au saturat de shaorma si cartofi prajiti si s-au apucat sa FACA CEVA – stand-up cooking, mancare sanatoasa si creativa.
Si inca multi MULTI altii. Aici am mentionat doar cativa dintre prietenii si cunoscutii mei, de care sunt foarte mandra. Lista poate continua la nesfarsit.
Puneti mana pe internet si descoperiti oameni care FAC LUCRURI BUNE. Promovati-i pe ei, trimiteti povestile MISTO prietenilor cand va plictisiti la job si vreti sa mai dati un forward.
Na: Daca trimiteti mailul asta la 5 prieteni, o sa-i puneti pe ganduri.
Daca trimiteti la 10 prieteni, o sa starniti o discutie.
Daca trimiteti la 20 de prieteni, o sa-i dati cuiva o idee.
Daca trimiteti la 50 de prieteni veti ajuta revolutia culturala care se intampla momentan doar pe interenet.
Hate something – Change something. Altfel iti creste tensiunea si colesterolul degeaba.
PS: si folositi Bcc cand dati mailul mai departe, ca poate nu toata lumea vrea sa-i circule adresa personala de mail prin toata Romania.