Tuesday, September 8, 2009

care a pus mult suflet intr-o ceainarie


GreenTea este o ceainarie minunata, unul dintre locurile noastre preferate, unde ne intoarcem mereu cu drag. Pentru cei care stiu, sau pentru cei care nu stiu inca ce este Green Tea, iata cateva cuvinte de la cei care au creat-o:

"Ceainaria GreenTea este un loc nascut din dragoste pentru lucruri frumoase, atmosfera placuta, respect pentru cei care aleg sa vina aici si dorinta de a le oferi liniste. Locul acesta nu este doar o afacere, poarta in el nelinistile, sacrificiile, dorintele si implinirile celor care l-au creat . Aceste lucruri pot fi observate inca din momentul in care ni se paseste pragul. Ceainaria GreenTea are, pentru cei care au rabdare si simtire sa vada asta, suflet ...

Daca sunt momente in care lucrurile nu se intampla mereu asa, sunt pentru ca tot acest mecanism este guvernat de ambele parti de OAMENI, care au slabiciuni si gresesc, al caror grad de toleranta este mai mic sau mai mare, dupa firea si (ne)rabdarea lor.

Ne cerem scuze pentru slabiciunile noastre si incercam tot timpul sa invatam si sa reparam acolo unde gresim! Multumim tuturor celor care ne inteleg felul de a fi si ne plecam in fata tuturor oamenilor buni, educati si toleranti ! De la ei vom avea mereu de invatat !

Cu drag,
Ceainaria GreenTea "


http://www.greentea.ro/