Friday, August 28, 2009

reminder: Bike-in incepe [maine]--> Ce ne asteapta la Bike-In ?


De vreme ce totul se petrece in parc si biciclistii nu se sfiesc de iesite in aer liber, INTRE 16:00 SI 23:00, SAMBATA SI DUMINICA, program impus de lege, vom pune la BIKE-IN de un picnic cu bunatati creative pentru toti cei pasionati (si viitori pasionati) de datul din pedale prin Bucuresti.

Dupa ora 23:00, continuam party-ul pana dimineata la Baraka.
Asa ca pregatiti-va bine, si neaparat bring your own drinks, pentru ca urmeaza 2 zile de party in aer liber incepand de ziua in amiaza mare, pe muzica buna si cu mult chef de febra musculara de la dans, sau cu mult chef de tolanit si ascultat muzica faina (pusa de Vali&Camil, Minus, Forfota si Babik'n Ghiudem). Noi incurajam ambele variante :)

O sa vedem filme de soi, o sa invatam handmade de la conaisseurs, o sa vedem ce accesorii potrivite pentru biciclete au fost pregatite, o sa vedem expozitie de bicle Electra sau pimp-uite cu 'drive test-uri' incluse, si poti invata cum sa-ti pimp-uiesti singur bicicleta. Si desigur, pentru cei pasionati care isi aduc bicicletele, putem sa initiem noi personalizarea bicicletei:)

Cum ultimele sute de metri dinaintea unui eveniment rezerva intotdeauna cateva surprize, va dam de veste ca intrarea va fi gratuita – asa ca veniti veniti fara grija, pe bicicleta sau pe langa ea, va primim cu o sticla de apa si multa voie buna.

--> Cum ajungi la Cinematograful de Vara?

...pe care toata lumea il confunda cu Teatrul de Vara. Ei bine, nu e acelasi lucru:) Cinematograful nostru este in partea estica a Herastraului, cum te uiti dinspre intrarea Charles de Gaule (aia principala, dinspre televiziune).
Aici (http://publik.ro/blog/?p=2742) ai descrieri in detaliu ale traseelor (pe bd. Aviatorilor / prin parc) + o harta cu traseele mai la stanga mentionate.

--> Program pe zile – aici tot (http://publik.ro/blog/?p=2735)

--> Filmele (http://publik.ro/blog/?p=2739)

Cum ora de inchidere impusa de autoritati e destul de matinala pentru devoratorii de filme, vrem sa ne asiguram ca aveti parte de cel mai bun film. Asa ca voteaza filmul pe care vrei sa-l vezi.

--> Tombola BIKE-IN

Inca mai ai timp sa te inscrii. Trimite pana azi la ora 23:59 pe miruna[at]thekite.ro raspunsul la intrebarea De ce iti iubesti bicicleta? si poti castiga a freakin’ cool bike + un rucsac Jansport. (http://publik.ro/blog/?p=2702)