Wednesday, December 17, 2008

care a deschis in centru Artizart

"Pentru noi artizanat inseamna toate lucrurile facute manual cu daruire si pasiune si cu dragoste pentru ce e frumos, simplu si bine lucrat. Artizanatul implica tehnica, talent si multa munca. Artizanii sunt cei care reusesc sa aduca prin formele create niste obiecte de arta unice, expresive care usor isi gasesc locul in oricare locuinta. Artizanatul e un act facut cu caldura si bun gust care implica concepte de design, creatie si stil.

Suntem foarte hotarate sa ne implicam cat mai mult in administrarea acestui magazin pe care il deschidem cu convingerea ca adevarata munca de creatie trebuie apreciata si promovata. Vrem ca toti fabricantii sa fie astfel cunoscuti si sa-i putem ajuta in tot ce fac. Am cunoscut o multime de oameni tineri dedicati si foarte talentati care lucreaza mult si cu pasiune si credem ca acesti oameni trebuie facuti cunoscuti unui public cat mai larg.
Pentru ca avem nevoie de lucruri frumoase in jurul nostru."

Artizart este pe str. Johann Gutenberg nr. 16 (vizavi de Teatrul Bulandra-sala Izvor) si va asteapta deschis de luni pana sambata de la 11 la 21.